Blogs – Aprūpes padomu pasaule

SONAX kopšanas pasaule piedāvā ekspertu padomus par jūsu automašīnu, velosipēdu vai dzīvojamo māju. Šeit jūs atradīsiet dažādu noderīgu informāciju par sava transportlīdzekļa tīrīšanu, kopšanu un vērtības saglabāšanu.

No automašīnas mazgāšanas vai krāsas kopšanas līdz vējstiklam un diskiem: mēs jums palīdzēsim ar padomiem, trikiem un jūsu automašīnai piemērotiem produktiem. Taču mums ir arī ekspertu padomi velosipēdiem, e-velosipēdiem un kemperiem, kas atvieglos transportlīdzekļa kopšanu. Gūstiet labumu no augstas kvalitātes SONAX produktiem un mūsu gadu ilgās izpētes – lai jūs varētu sasniegt perfektu rezultātu tikai dažu soļu laikā.

Auto kopšana - padomi un triki tīrīšanai un kopšanai

Mašīnas mazgāšana

Tīra automašīna ir ne tikai patīkama skatienam, bet tai ir arī daudz priekšrocību. Mēs jums parādīsim, cik viegli ir tīrīt automašīnu ar rokām.

Lasīt vairāk

Disku tīrīšana

Rūpējoties par automašīnu, tie bieži tiek atstāti novārtā: diski. Spīdīgie diski atstāj lielu iespaidu. Tīrīšana ir vienkārša, veicot šīs piecas darbības un mūsu ekspertu padomus.

Lasīt vairāk

Skrāpējuma noņemšana

Automašīnas bieži lietotās virsmas ir īpaši pakļautas skrāpējumu bojājumu riskam. Mēs jums parādīsim, kā jūs pats varat ārstēt skrāpējumus.

Lasīt vairāk

Krāsu kopšana

Ar krāsu kopšanas padomu mēs nodrošinām jums visaptverošu un praktisku zināšanu kolekciju.

Lasīt vairāk

Plastmasas kopšana

Kā pagarināt plastmasas detaļu apkopes intervālu? Mēs jums parādīsim 3 vienkāršas darbības.

Lasīt vairāk

Ādas kopšana

Šeit mēs parādīsim, kā jūs varat noteikt, ka jūsu sēdekļu pārvalki ir jāapstrādā, un kā to izdarīt soli pa solim.

Lasīt vairāk

Logu tīrīšana

Netīri automašīnas logi rada ievērojamu drošības risku satiksmē. Izmantojot šos padomus, jūs varat notīrīt vējstiklu, neatstājot nekādas svītras.

Lasīt vairāk

Dzinēja tīrīšana

Netīrs dzinēja nodalījums ātri vien rada šaubas par perfektu tehnisko stāvokli. Ja zināt, kā, dzinēja mazgāšanu var veikt ātri un vienkārši.

Lasīt vairāk

Iegremdējieties DETAILING pasaulē

Interjera detailing

Šajā lapā mēs jums parādīsim, kādi produkti un instrumenti jums ir nepieciešami un kādi pasākumi jāveic, lai jūsu interjers izskatītos kā jauns.

Ārēja detailing

Visaptveroša transportlīdzekļa ārpuses tīrīšana ir ideāls pamats krāsas sagatavošanai. Uzziniet šeit, kurās jomās jums vajadzētu strādāt vienu pēc otras.

Lasīt vairāk

Krāsas sagatavošana

Gatavojot auto krāsu, pulēšanas mašīna,
pulēšanas paliktnis un cilvēki strādā kopā. Šeit jūs varat saņemt ekspertu padomus par pulēšanu ar mašīnu.

Lasīt vairāk

Blīvējuma salīdzinājums

Lielais blīvējuma salīdzinājums sniedz detalizētu pārskatu par to, kurš blīvējums ir piemērots kādam nolūkam.

Lasīt vairāk

Ārā un atpūtai - viss, kas nepieciešams velosipēdu tīrīšanai un kopšanai

Apkopi velosipēdu

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties strādāt, atpūsties vai sportot – paņemt velosipēdu ir veselīgi un jautri. Izmantojot mūsu padomus par aprūpi, prieks ilgs ilgu laiku.

Lasīt vairāk

Sezonas kopšanas padomi

Mainīt riepas

Kā notiek riepu maiņa? Kas ir svarīgi, tīrot un kopjot riteņus? Mūsu kopšanas padomā jūs saņemsiet profesionālus padomus.

Lasīt vairāk

Ziemojiet savu automašīnu

Izmantojot šos padomus perfektai ziemas pārbaudei, jūs varat labi sagatavot savu automašīnu aukstajai sezonai.

Lasīt vairāk

Jaungada aprūpe

Neviens nevēlas, lai savai automašīnai tiktu nodarīti bojājumi Vecgada vakara salūta dēļ. Bet ko jūs varat darīt, ja redzat nelielus skrāpējumus vai dūmu pēdas?